02.jpg

Korttids Villa Balder

I början av maj-09 flyttade vi in i Villa Balders. (den blå trävillan ovanför Balders hus, adress: Bryggårdsgatan 1. På övervåningen har Kristoffer Gustafsson och Elenor Thorén sin arbetsplats och på nedre plan har vi korttids Villa Balders.

Korttidshemmet erbjuder tre platser i nedervåningen på Villa Balders. Fina nyrustade rum med allrum och en stor altan och en fin trädgård med plats för olika aktiviteter, studsmatta, gungor, sandlåda, trädgårdspyssel, små hus med aktiviteter. Tillgång till upplevelserummen (musikrum , bollhavsrum och avslappningsrum: vita rummet) och för övrigt stora ytor att röra sig på , springa i, bolla, mysa finns i grannhuset Balders hus.

Korttids erbjuder en trygg och stimulerande miljö, nära till både stad och landet med Vigelsjö gård med djur och fina grönområden, på gångavstånd. Korttids har också tillgång till en stor leasingbil för spännande och roliga aktiviteter lite längre bort.

Korttids arbetar tillsammans med föräldrar/vårdnadshavare fram individuella program och aktiviteter som bygger på varje individs olika förutsättningar, möjligheter och intressen. Korttidsvistelse erbjuds barn /undomar/vuxna som omfattas av LSS. Ansökan göres till varje individs LSS-handläggare.

Är Du som föräldrar/vårdnadshavare intresserad av att komma och göra ett besök på Villa Balders Korttids kontakta Elenor Thorén. E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 

© 2016-2017 •  Balders Hus, Box 482, 761 24 NORRTÄLJE  •  Besök: Baldersgatan 3 •  0176-153 90  •  exp@baldershus.com