03.jpg

Balder Korttids går samman med Rudebacken Korttids

Den 1/6 kommer Balder Korttids att flytta sina lokaler till Rudebacksvägen 33 på Väddö. På Rudebacken kan man besöka våra aktivitetslokaler där det finns möjlighet för snickeriverkstad, teater eller pyssel. Under sommaren kan man gå och bada, ta en tur med båten för lite fiske eller gå på vandringstur i de natursköna miljöerna. För den som vill åka in till Norrtälje finns där biljard, bowling eller bio.

Varmt välkomna att ansöka plats på Rudebackens Korttidsboende. För mer information besök www.rudebacken.se

 

Balder Korttids

I början av maj-09 flyttade vi in i de blå trävillan ovanför Balderskolan, adress: Bryggårdsgatan 1. På övervåningen har Kristoffer Gustafsson och Elenor Thorén sin arbetsplats och på nedre plan har vi Balder Korttids.

Korttidshemmet erbjuder tre platser i nedervåningen på Villan. Fina nyrustade rum med allrum och en stor altan och en fin trädgård med plats för olika aktiviteter, studsmatta, gungor, sandlåda, trädgårdspyssel, små hus med aktiviteter. Tillgång till upplevelserummen (musikrum , bollhavsrum och avslappningsrum: vita rummet) och för övrigt stora ytor att röra sig på , springa i, bolla, mysa finns i grannhuset Balderskolan.

Balder Korttids erbjuder en trygg och stimulerande miljö, nära till både stad och landet med Vigelsjö gård med djur och fina grönområden, på gångavstånd. Korttids har också tillgång till en stor leasingbil för spännande och roliga aktiviteter lite längre bort.

Balder Korttids arbetar tillsammans med föräldrar/vårdnadshavare fram individuella program och aktiviteter som bygger på varje individs olika förutsättningar, möjligheter och intressen. Korttidsvistelse erbjuds barn /undomar/vuxna som omfattas av LSS. Ansökan göres till varje individs LSS-handläggare.

Är Du som föräldrar/vårdnadshavare intresserad av att komma och göra ett besök på Balder Korttids, kontakta Elenor Thorén. E-post: eDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   

 

© 2016-2017 •  Balders Hus, Box 482, 761 24 NORRTÄLJE  •  Besök: Baldersgatan 3 •  0176-153 90  •  balderskolan@up.se